Bonbon Atelier Limmen

Bonbons

—————————————————————

Wij van Bonbon-Atelier N. Limmen maken sinds 1981 exclusieve handgemaakte ambachtelijke bonbons in ons bedrijf te Zaandam. Ons assortiment bestaat uit 60 soorten exclusieve bonbons, iedere soort heeft zijn eigen smaak en karakter. Er zitten er gemiddeld 60 in een kilo. We verwerken uitsluitend eerlijke duurzame chocolade (QPP) van de firma Callebaut.


  • Bonbon 01 Veille Aube

    01. Veille Aube

    Witte bonbon, gevuld met een sinaasappel-cremé op een dun laagje marsepein. Gemengd met sinassnippers.

  • Bonbon 04 Creme de Caraque

    04. Creme de Caraque

    Melk-vormbonbon, gevuld met een zachte pure canach met cognac.

  • Bonbon 07 Amaretto

    07 Amaretto

    Pure vormbonbon, gevuld met een klein laagje amaretto-caramel. Daarop rozijnen en afgevuld met een witte amaretto-canach.

  • Bonbon 10 Amarena

    10. Amarena

    Pure bonbon, gespoten met een pure roomboter-amarena-canach. Voorzien van een amarena-kers. Voorzien van een witte of gekleurde afwerking.

  • Bonbon 13 Kafenur

    13. Kafenur

    Melk-bonbon, gespoten met een melk-cremé met cognac en mokka.

  • Bonbon 16 Whiskey

    16. Whiskey

    Melk-vormbonbon met een melk-whiskey-canach.

  • Bonbon 19 Rigi

    19. Rigi

    Pure bonbon met een melk-kirsch-cremé.

  • Bonbon 22 Walno's

    22. Walno’s

    Marsepein met stukjes walnoot en sinassnippers. Gedecoreerd met een pistach noot

  • Bonbon 25 Arandano

    25. Arandano

    Pure bonbon, gevuld met een paarse canach met bosbessen en Coebergh.

  • Bonbon 28 Jamaica

    28. Jamaica

    Witte bonbon, gevuld met melk-canach en rum.

  • Bonbon 31 Ellen

    31. Ellen

    Witte bonbon, gevuld met een heerlijk zachte hazelnoot-whiskey-caramel.

  • Bonbon 34 ijdabei

    34. ijdabei

    Witte bonbon, gevuld met een zachte aardbei-canach.

  • Bonbon 37 Limoncello

    37. Limoncello

    Pure bonbon gevuld met een canach van Limoncello en Limoen.

  • Bonbon 40 Open specandule

    40. Open specandule

    Witte bonbon met een open interieur gespoten met een Melk-canach met speculaas-esprit.

  • Bonbon 43 Sanddorn

    43. Sanddorn

    Melk bonbon met een canach van duindoorn-bessen

  • Bonbon 46 Marula-Macchiato

    46. Marula-Macchiato

    Heerlijke bonbon met een canach van de marula-vrucht op een voetje van een Latte-Macchiato canach.

  • Bonbon 49 Bitterkoekjes

    49. Bitterkoekjes

    Pure bonbon. Onderste laag bestaat uit biterkoekjes spijs, marsepein, spijs en bitterkoekjes esprit, daarop uitgegoten een melk canach met bitterkoekjes esprit. Opgelegd met een klein krokant plakje.

  • Bonbon 52 Sambuca

    52. Sambuca

    Witte bonbon. Witte canach gekookt met Sambuca likeur. Daarop uitgerold een pure canach met een klein percentage melk chocolade. De unieke decoratie is licht blauw gekleurde chocolade, in spetter vorm over de bonbon heen gespoten.

  • Bonbon 55 CocoRhum

    55. CocoRhum

    Pure bonbon met een witte Cocos-canach met zoete bruine rhum

  • Bonbon 58 Hazelnoot

    58. Hazelnoot

    Witte bonbon. Melk canach met percentage pure chocolade, daar doorheen fijne stukjes hazelnoot. Deze canach word uitgegoten en dan afgerold met amandelpâte.

  • Bonbon 02 Krokanta

    02. Krokanta

    Melk-bonbon, gevuld met hazelnootpâte en fijne nougat. Gesneden in ruit-vorm.

  • Bonbon 05 Barry

    05. Barry

    Pure bonbon, bestaande uit een geglaceerd krokant plakje. Daarop gespoten een heerlijk zachte melk-canach.

  • Bonbon 08 Café

    08. Café

    Melk-bonbon, gevuld met een gespoten zachte koffie-canach.

  • Bonbon 11 Griottines

    11. Griottines

    Gekleurde-bonbon, Gevuld met een Griottine-canach en Amarenekers in drie kleuren.

  • Bonbon 14 Cointreau

    14. Cointreau

    Pure vormbonbon met cointreau-marsepein en cointreau-caramel.

  • Bonbon 17 Orangette

    17. Orangette

    Pure bonbon, gevuld met een melk-cremé met sinaasappel-likeur.

  • Bonbon 20 Cuaranta tres

    20. Cuaranta tres

    Melk bonbon gespoten met een witte canach met cuarenta y tres likeur. Gedecoreerd met een krokantplakje.

  • Bonbon 23 Melk-maron's

    23. Melk-maron’s

    Melk-bonbon, gevuld met een melk-canach met hazelnootpraline.

  • Bonbon 26 Irish-coffee

    26. Irish-coffee

    Melk-bonbon, gevuld met een dun laagje hazelnootpraline met nescafé. Daarop een witte canach met whiskey.

  • Bonbon 29 Green Tea

    29. Green Tea

    Pure bonbon met stevige pure canache met groene thee

  • Bonbon 32 Gizela

    32. Gizela

    Witte bonbon, gevuld met amandelpraline. Daar overheen een heerlijke amaretto-cremé.

  • Bonbon 35 La-Borde

    35. La-Borde

    Gevuld met een passievrucht-canach en een hazelnootkrokantje.

  • Bonbon 38 Rachel

    38. Rachel

    Melk bonbon gevuld met een roomboter-caramel, en gedecoreerd met een krokant plakje.

  • Bonbon 41 Megan

    41. Megan

    Witte bonbon gespoten met een witte crème met vanillestokjes.

  • Bonbon 44 Fleur de Sel

    44. Fleur de Sel

    Melk bonbon met zoute caramel en krokant.

  • Bonbon 47 Sinas

    47. Sinas

    Een witte bonbon. Een voetje van sinas marsepein, daarop uitgegoten een sinas vruchtenpuree. Afgerold met een laagje sinaasappel canach.

  • Bonbon 50 Stroopwafel

    50. Stroopwafel

    Melk bonbon. De onderste laag bestaat uit een melk canach gemengd met grove stukken stroopwafelkoek. Daarop uitgerold een licht gekleurde canach met huisgemaakte stroopwafelstroop.

  • Bonbon 53 Drie lagen

    53. Drie lagen

    Melk bonbon. Onze specialiteit het glaceren van open soorten bonbons. Deze bestaat uit een witte, melk en pure canach. Uitgegoten op elkaar, gesneden en geglaceerd met een open bovenkant.

  • Bonbon 56 Port

    56. Port

    Pure bonbon. De onderste laag is een witte canach met port en een druppeltje rode kleurstof. Daarop uitgegoten een melk canach met port.

  • Bonbon 59 Aardbei

    59. Aardbei

    Pure bonbon. Onderste laag is een pure canach daarop uitgegoten een aarbeien vruchtenpuree. Afgerold met een aardbeien marsepein.

  • Bonbon 03 Zacamar

    03. Zacamar

    Pure bonbon, gevuld met een heerlijke honing-caramel op een dun voetje van marsepein.

  • Bonbon 06 Sabrina

    06. Sabrina

    Melk-bonbon, gevuld met gespoten melkchocolade-cremé en whiskey.

  • Bonbon 09 Pendule

    09. Pendule

    Witte bonbon, gevuld met gespoten hazelnootpraline op een laagje mokka-marsepein.

  • Bonbon 12 Gri-Gri

    12. Gri-Gri

    Pure bonbon, gespoten met een pure marasquin-cremé.

  • Bonbon 15 Bouches

    15. Bouches

    Witte bonbon met een laagje groene marsepein en hazelnootpraline.

  • Bonbon 18 Duo noix

    18. Duo noix

    Melk-bonbon met hazelnootpraline. Gedecoreerd met vers gebrande hazelnoten.

  • Bonbon 21 Witte maron's

    21. Witte maron’s

    Witte bonbon, gevuld met een witte canach met sinassnippers.

  • Bonbon 24 Ilse

    24. Ilse

    Pure bonbon, gespoten met groene marasquin-marsepein en walnoot.

  • Bonbon 27 Pure maron's

    27. Pure maron’s

    Pure bonbon, gevuld met een pure canach met grove nougat.

  • Bonbon 30 Vin d'epice

    30. Vin d’epice

    Een heerlijke bonbon met kruidige rode-wijn canach.

  • Bonbon 33 Grand-Luxe

    33. Grand-Luxe

    Melk-vormbonbon in diamant-model. Gevuld met een witte Sinaasappel-canach, met stukjes sinaassnippers.

  • Bonbon 36 Linda

    36. Linda

    Melk bonbon gespoten met een melk-cremé met amaretto en krokant plakje.

  • Bonbon 39 Renske

    39. Renske

    Witte bonbon gevuld met een witte tonkabonen-canach.

  • Bonbon 42 Open trio canach

    42. Open trio canach

    Melk bonbon met een open interieur gevuld met witte, melk- en pure canach, gekookt en uitgerold tot drie lagen.

  • Bonbon 45 Florentine

    45 Florentine

    Heerlijke open caramel bonbon met hazelnoten, amandelen en cashewnoten

  • Bonbon 48 Koffie

    48. Koffie

    Melk koffie bonbon. Een heerlijk zachte koffie canach, ingerold tussen twee lagen licht melk gekleurde canach.

  • Bonbon 51 Mokha

    51. Mokha

    Gevuld met een mokka-Hazelnoot-canach met stukjes hazelnoot, geglaceerd met een extra lichte melkchocolade .

  • Bonbon 54 Advokaat

    54. Advokaat

    Pure bonbon. De onderste laag is een stevige pure canach, daarop uitgegoten een zachte geel gekleurde advokaat canach.

  • Bonbon 57 Duo caramello

    57. Duo caramello

    Melk bonbon. Een witte en melk boter-caramel op elkaar uitgegoten. Heerlijk caramel smaak.

  • Bonbon 60 Ginger

    60. Ginger

    Melk bonbon. Witte canach met een verfijnde smaak van Gember, citroengras en kaneel