Bonbon Atelier Limmen

Historie

De historie van Bonbon-Atelier N. Limmen begint in 1980, in het centrum van Amsterdam. Daar opende Nico Limmen een bedrijf, dat zou gaan voorzien in een exclusief assortiment handgemaakte bonbons en (seizoens)chocolade. Zijn doelgroep bestond onder andere uit de betere banketbakkers, restaurants en hotels. Al snel maakte hij naam als bekwaam vakman en leverancier en kwam de klandizie uit het hele land voor zijn overheerlijke bonbons.

In 1996 werd het bedrijf overgenomen door René Limmen, de zoon van Nico. Hij zette de familietraditie voort en hij verkreeg nationale faam door de exclusiviteit en verfijnde kwaliteit van zijn bonbons.

In 1998 verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein in Zaandam waar het tot op heden gevestigd is. Inmiddels maken de vakmensen van Bonbon-Atelier N. Limmen al ruim 25 jaar de lekkerste bonbons en (seizoens)chocolade. Vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit staan hierbij centraal. De bonbons worden samengesteld uit zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en het aanbod is zowel traditioneel als actueel. Voor ieder seizoen is er een passend aanbod seizoensartikelen.

Nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust een kijkje op de volgende pagina’s en laat u verleiden door ons exclusieve producten.